Equip

AIR ACTIVE és una empresa d’entrenament funcional especialitzada que realitza exercici físic a l’aire lliure (espais verds i urbans de la nostra ciutat), en el box (el nostre centre), en Centres Cívics i Casals, en Associacions, i en empreses privades de Barcelona i rodalies. Els preparadors físics d’Air Active, Anna Carmona Sáinz de Baranda; socia fundadora, i Sergi Tintoré Soplon; soci, són llicenciats en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, amb una ample experiència en el sector, apassionats per l’educació esportiva i compromesos amb la salut i el benestar del cos, per això ens comprometem a personalitzar al màxims els nostres entrenaments, ja siguin en grup o personals a atendre a l’edat, les patologies, les enfermetats, les lessions, el tipus de vida personal i laboral; i per suposat a l’experiència esportiva de cada individu, adaptant l’entrenament a tu

Equip de Direcció


Jordi Garcia, especialista en Psiconeuroimmunoendocrinologia i en Nutrició i medicina ortomolecular; durant la meva etapa professional he anat comprenent que l’ésser humà està dissenyat per al moviment, i aquesta activitat li aporta grans beneficis físics, metabòlics i mentals. Això em mou a transmetre aquesta necessitat de moviment desde les primeres etapes de la infància fins a la vellesa.

Miquel Antolin, especialista en reeducació funcional, prevenció i readaptació, activitat física i salut; el que m’ha portat a exercir la meva professió per ajudar els altres en la seva salut física. L’esport és la meva passió aprenent cada dia, formant-me i adquirint experiències amb l’objectiu de superar reptes nous.

Jordi Gambús, especialista en entrenament personal i tècnic d’activitats físiques dirigides; el món de l’esport m’ha portat a ensenyar als altres a millorar la seva condició física per assolir les seves metes i a fomentar una vida menys sedentaria, perquè les persones tinguin una qualitat de vida més activa.

Juliette Zimel, especialista en dansa, pilates i tonificació; especialment el tango argentí que m’ha educat a través de la música i l’educació del cos i el seu moviment durant la meva etapa en diferents companyies arreu del món. Més tard vaig endinsar-me en el món del fitness a través del Pilates, molt vinculat al Fit dance per al tipus de moviment del cos i el treball mental vivint l’experiència amb passió.

Sasha Zimulin, especialista en rehabilitació física i entrenament personal; la meva experiència en el fitness i el treball del cos ha de ser continuat i vinculat a un procés mental. La meva trajectòria professional en les arts marcials m’han portat a desenvolupar eines d’entrenament que aporten a les persones a qui educo en l’activitat física per millorar la resistència, la voluntat, l’agilitat i el sacrifici, perfeccionant a un mateix i als altres.